miércoles, 5 de septiembre de 2012
Pilotes amb barret / Albóndigas con sombrero
Ingredients per a 4 persones:
300 gr. pasta (barrets)
250 gr. de carn picada de vedella
1 llesca de pa blanc
30 cc. de llet desnatada
1 ou mitjà
Brou de carn concentrat
Farina de blat de moro
1 nou de mantega
Sal i pebre
Elaboració:
- Estovar el pa en la llet amb la sal i el pebre.
- Batre la clara a punt de neu i barrejar-la amb la barreja anterior.
- Batre el rovell i afegir la carn picada.
- Barrejar les dues mescles i donar la forma a les pilotes.
- Folrar una safata amb paper de forn i coure-uns 15 minuts a 180 C º.
- Fondre en una cassola petita la mantega i afegir la farina, sal i pebre.
- Afegir el brou calent sense deixar de remenar, perquè quedi una crema suau.
- Bullir la pasta en aigua salada.
- Emplateu i empolvorar amb pebre.
****************************
Ingredientes para 4 personas:
300 gr. pasta ( sombreros )
250 gr. de carne picada de ternera
1 rebanada de pan blanco
30 cc. de leche desnatada
1 huevo mediano
Caldo de carne concentrado
Harina de maíz
1 nuez de mantequilla
Sal y pimienta
Elaboración:
- Reblandecer el pan en la leche con la sal y la pimienta.
- Batir la clara a punto de nieve y mezclarla con la mezcla anterior.
- Batir la yema y añadir la carne picada.
-Mezclar las dos mezclas y dar la forma a las albóndigas.
- Forrar una bandeja con papel de horno y cocerlas unos 15 minutos a 180 Cº.
- Derretir en una cacerola pequeña la mantequilla y añadir la harina, sal y pimienta.
- Añadir el caldo caliente sin parar de remover, para que quede una crema suave.
- Hervir la pasta en agua salada.
- Emplatar y espolvorear con pimienta.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario