200 cc. d'aigua temperada
50 cc. d'oli d'oliva
1/2 pastilla de llevat de forner
400 gr. de llevat de forner
Ingredients del farcit:
5 albergínies i pebrots vermells.
1 ceba gran i 4 alls
4 tomàquets de ramellet
Sal, pebre i oli d'oliva.
Elaboració:
- Rentar els pebrots i les albergínies i rostir amb la seva pell.
- Preparar la massa amb tots els ingredients i deixar reposar + / - 15 min.
- Pelar les albergínies i els pebrots.
- Tallar en juliana els alls i la ceba.
- Tallar a rodanxes els tomàquets.
- Estendre la massa en una safata prèviament untada amb oli.
- Amanir la ceba, alls, pebrots, albergínies i el tomàquet amb oli, pebre i sal.
- Col · locar tots els ingredients a la pasta i coure al forn a 180 º C durant + / - 20 min.
Emplateu:
Servir tèbia juntament amb fonoll marí, olives negres amanides i acompanyat d'un bon vi negre
Bon profit,
Alca / Nalida
*************************************
Ingredientes para la pasta:
200 cc. de agua templada
50 cc. de aceite de oliva
1/2 pastilla de levadura de panadero
400 gr. de levadura de panadero
Ingredientes del relleno
5 berenjenas y pimientos rojos.
1 cebolla grande y 4 ajos
4 tomates de ramallet
Sal,pimienta y aceite de oliva.
Elaboración:
- Lavar los pimientos y las berenjenas y asar con su piel.
- Preparar la masa con todos los ingredientes y dejar reposar +/- 15 min.
- Pelar las berenjenas y los pimientos.
- Cortar en juliana los ajos y la cebolla.
- Cortar a rodajas los tomates.
- Extender la masa en una bandeja previamente untada con aceite.
- Aliñar la cebolla, ajos, pimientos, berenjenas y el tomate con aceite , pimienta y sal.
- Colocar todos los ingredientes en la pasta y hornear a 180ºC durante +/- 20 min.
Emplatar:
Servir tibia junto con hinojo marino, aceitunas negras aliñadas y acompañado de un buen vino tinto
Buen provecho,
Alca / Nalida
No hay comentarios:
Publicar un comentario