miércoles, 19 de septiembre de 2012

Verdures al vapor amb ou pagès / Verduras al vapor con huevo campero


Ingredients per a 2 persones:
4 ous mitjans de corral
8 patatetes
1 ceba gran
1 pastanaga
1 porro i 1 manat de julivert
1 pebre verd, vermell i guindilla
250 gr. de mongetes verdes
4 tomàquets de ramellet
Oli d´oliva, sal i pebre vermell dolç 

Elaboració:
- Tallar les pastanagues i les mongetes obliqües.
- Pelar les patates i mitja ceba.
- Posar aquests ingredients i els tomàquets amb la seva pell en un cassola amb aigua salada i incorporar les verdures al vapor durant + / -10 min.
- A part trossejar a quadradets la resta de ceba, els pebrots i sofregir amb un raig d'oli lentament i afegir els tomàquets escaldats prèviament pelats amb una mica de sal.
- Escórrer les verdures al vapor i en el mateix recipient bullir els ous durant 8 min.
- Picar el julivert i empolvorar el pebre vermell al fons del plat.
- Pelar i partir els ous per la meitat omplir amb el sofregit i emplateu la resta d'ingredients regat amb oli i el julivert.

Bon profit,
Alca / Nalida.
   


                                               **********************************

Ingredientes para 2 personas:
4 huevos medianos camperos
8 patatitas
1 cebolla grande
1 zanahoria
1 puerro y 1 manojo de perejil
1 pimiento verde, rojo y guindilla
250 gr. de judías verdes
4 tomates de ramallet
Aceite de oliva, sal y pimentón dulce.

Elaboración: 
- Cortar las zanahorias y las judías oblicuas.
- Mondar las patatitas y media cebolla.
- Poner estos ingredientes y los tomates con su piel en un cazuela con agua salada e incorporar  las verduras al vapor durante +/-10 min.
- Aparte trocear a cuadraditos el resto de cebolla, los pimientos y sofreír con un chorrito de aceite lentamente y añadir los tomates escaldados previamente pelados con un poquito de sal.
- Escurrir las verduras al vapor y en el mismo recipiente hervir los huevos durante 8 min.
- Picar el perejil y espolvorear el pimentón en el fondo del plato.
- Pelar y partir los huevos por la mitad rellenarlos con el sofrito y emplatar el resto de ingredientes regado con aceite y el perejil.

Buen provecho, 
Alca / Nalida.



No hay comentarios:

Publicar un comentario