Ingredients per a 2 persones:
- 1 alvocat
- 8 gambes
- 1 paquet de surimi de gules
- 20 canonges
- 1/2 pinya natural
- 1 pebre picant
- 2 alls
- Julivert
- Oli d'oliva i sal gruixuda
- Salsa rosa
Elaboració:
- Pelar la pinya i fer palets de les rodanxes d'un dit de gruix.
- Reservar unes fulles per a la decoració de plat.
- Pulveritzar en el fons d'una rostidora una mica d'oli oliva i sal.
- Fer un llit en el fons amb els palets de pinya i col · locar les gambes a sobre a banda i banda de la rostidora prèviament amanides amb la sal i l'oli, reservant la part central per al surimi de gules.
- Barrejar les gules amb all, julivert i la guindilla tallada a rodanxes amb l'oli.
- Posar al forn durant 10 minuts a 180 º C.
- Rentar els canonges i trossejar l'alvocat.
- Emplatar i possar la salsa a un costat i les fulles de la pinya.
Observació:
- Escalfar el pa i el plat al forn perquè les aromes emergeixin a la taula.
- Acompanyar amb un vi blanc sec molt fresquet.
Bon profit,
Alca / Nalida
**************************************
Ingredientes para 2 personas:
- 1 aguacate
- 8 gambas
- 1 paquete de surimi de gulas
- 20 canónigos
- 1/2 piña natural
- 1 pimiento picante
- 2 ajos
- Perejil
- Aceite de oliva y sal gruesa
- Salsa rosa
Elaboración:
- Pelar la piña y hacer palitos de las rodajas de un dedo de grosor.
- Reservar unas hojas para la decoración de plato.
- Pulverizar en el fondo de una rustidera un poquito de aceite oliva y sal.
- Hacer una cama en el fondo con los palitos de piña y colocar las gambas encima a ambos lados de la rustidera previamente aliñadas con la sal y el aceite, reservando la parte central para el surimi de gulas.
- Mezclar las gulas con ajo, perejil y la guindilla cortadita a rodajas con el aceite.
- Poner en el horno durante 10 min a 180ºC .
- Lavar los canónigos y trocear el aguacate.
- Emplatar con la salsa a un lado y las hojas de la piña.
Observación:
- Calentar el pan y el plato en el horno para que los aromas emerjan en la mesa.
- Acompañar con un vino blanco seco muy fresquito.
Buen provecho,
Alca / Nalida
No hay comentarios:
Publicar un comentario