domingo, 16 de septiembre de 2012

Bocinets de trempó // Bocaditos de trampó


* Ingredients per a 4 persones:
-  Massa:
- 200 cc d'aigua
- 50 cc d'oli d'oliva verge extra
- 1/2 pastilla de llevadura de forner
- 400 g de farina
- 20 gr. de pipes de gira-sol





- Farcit:
- 3 pebres verds i 3 vermells
- 1 guindilla verda i 1 vermella
- 1 ceba mitjana
- 1 rodanxa de sobrassada
- Oli d'oliva i sal

Elaboració:
- Fer la massa amb tots els ingredients i deixar reposar + / - 15 min tapada.
- Tallar els pebres i la ceba per separat a quadrets petits.
- Tallar les guindillas a rodanxes també per separat.
- Barrejar el pebre verd amb la guindilla vermella i la meitat de la ceba en un bol
- A part en un altre bol fer el mateix procés amb el pebre vermell i la guindilla verda i la resta de ceba.
- Amaniu les mescles amb oli i sal a gust.
- Estendre la massa en forma circular o ovalada.
- Omplir les masses combinant la barreja vermella i la verda.
- Enfornar a 180 º C durant + / - 10 min.
- Fer boletes de sobrassada.
- Fer les barquetes amb la barreja de pebres, la boleta de sobrassada i una rodanxa de guindilla de cada color .

Recomanació:
Acompanyar d'olives partides.

Bon profit,
Alca / Nalida



                                        **************************************


Ingredientes para 4 personas:
-  Masa:
-  200 cc d’aigua
-  50 cc d’oli d’oliva verge extra
-  1/2 pastilla de llevadura de forner
-  400 g de farina
-  20 gr. de pipas de girasol
- Relleno:
- 3 pimientos verdes y 3 rojos
- 1 guindilla verde y 1 roja
- 1 cebolla mediana
- 1 rodaja de sobrasada
- Aceite de oliva y sal

Elaboración:
- Hacer la masa con todos los ingredientes y dejar reposar +/- 15min tapada.
- Cortar los pimientos  y la cebolla por separado a cuadritos pequeños .
- Cortar las guindillas a rodajas también por separado.
- Mezclar el pimiento verde con la guindilla roja y la mitad de la cebolla en un bol
- Aparte en otro bol hacer el mismo proceso con el pimiento rojo y la guindilla verde y el resto de cebolla.
- Aliñar las mezclas con aceite y sal a gusto.
- Extender la masa en forma circular o ovalada.
- Rellenar las masas combinando la mezcla roja y la verde. 
- Hornear a 180ºC durante +/- 10 min.
- Hacer bolitas de sobrasada.
- Hacer los montaditos con la mezcla de pimientos, la bolita de sobrasada y una rodaja de guindilla de cada color.

Recomendación: 
Acompañar con aceitunas partidas.

Buen provecho, 
Alca / Nalida





No hay comentarios:

Publicar un comentario