Ingredients per a 4 persones:
- 1 ceba gran
- 2 patates grosses
- 4 ous
- 1 raig d'oli d'oliva i vinagre
- 8 branquetes de julivert
- 4 tomàquets de pera
- Sal gruixuda i pebre blanc
- Tàperes
Elaboració:
- Tallar en juliana finament la ceba i la patata rentar i tornar a posar en remull amb aigua gelada i salada.
- Guardar a la nevera uns 15 minuts, perquè quedi cruixent.
- Mentrestant picar el julivert molt fi.
- Pujar a punt de neu les clares i reservar en un bol els rovells amb el julivert picat.
- Escórrer molt bé la patata i la ceba
- Incorporar les patates, la ceba, el pebre recent mòlt al bol i les clares a poc a poc perquè no baixin.
- Preparar la planxa amb una mica d'oli i fer piles tipus hamburgueses.
- Rentar els tomàquets i tallar-los a rodanxes molt fines.
- Emplateu els tomàquets al fons del plat ruixat amb oli d'oliva, vinagre, sal gruixuda i incorporar les truitetes.
****************************************
Ingredientes para 4 personas:
- 1 cebolla grande
- 2 patatas grandes
- 4 huevos
- 1 chorro de aceite de oliva y vinagre
- 8 ramitas de perejil
- 4 tomates de pera
- Sal gruesa y pimienta blanca
- Alcaparras
Elaboración:
- Cortar en juliana finamente la cebolla y la patata, lavar y volver a poner en remojo con agua helada y salada.
- Guardar en el frigorífico unos 15 min , para que quede crujiente
- Mientras tanto picar el perejil muy fino.
- Subir a punto de nieve las claras y reservar en un bol las yemas con el perejil picado.
- Escurrir muy bien la patata y la cebolla
- Incorporar las patata, la cebolla, la pimienta recien molida al bol e las claras poco a poco para que no bajen.
- Preparar la plancha con un poquito de aceite y hacer montoncitos tipo hamburguesas.
- Lavar los tomates y cortarlos a rodajas muy finas.
- Emplatar los tomates en el fondo del plato rociado con aceite de oliva, vinagre, sal gruesa y incorporar las tortillitas.
No hay comentarios:
Publicar un comentario