domingo, 16 de septiembre de 2012

Arròs Sec de Verdures // Arroz Seco de Verduras

- Ingredients per a 6 persones:
- 1 Ceba mitjana
- 1 Porro i 2 alls
- 1 Pebrot vermell i verd
- 1 Carbassó i 1 albergínia
- 1 Manat d'espinacs
- 2 Tomàquets grans madurs
- 10 Espàrrecs blancs
- Oli d'oliva, sal, pebre i colorant.
- 1/2 kg. d'arròs llarg


- Elaboració:
- Trossejar tots els aliments a daus petits.
- Posar en una paella un raig d'oli i sofregir per aquest ordre: l'all, el porro, la ceba, el pebrot i l'albergínia.
- Quan tot estigui gairebé daurat incorporar el carbassó i el tomàquet i els espinacs.
- A part bullir un litre d'aigua o si es prefereix brou vegetal.
- Afegir al sofregit l'arròs i remoure perquè es barregin tots els sabors.
- Salpebrar a gust i afegir el colorant.
- Afegir l'aigua o brou poc a poc perquè el absorbeixi l'arròs.
- Coure durant + / - 20 min. i daurar finalment al grill del forn.
- Decorar amb els espàrrecs, llimona i julivert.

Bon profit, 
Alca / Nalida

                                             ****************************************


 Ingredientes para 6 personas: 
- 1 Cebolla mediana
- 1 Puerro y 2 ajos
- 1 Pimiento rojo y verde
- 1 Calabacín y 1 berenjena
- 1 Manojo de espinacas
- 2 Tomates grandes maduros
- 10 Espárragos blancos
- Aceite de oliva, sal , pimienta y colorante.
- 1/2 kg. de arroz largo


- Elaboración:
- Trocear todos los alimentos  a dados pequeños.
- Poner en una paellera un chorro de aceite y sofreír por este orden : el ajo, el puerro,la cebolla, el pimiento y la berenjena.
- Cuando  todo esté casi dorado incorporar el calabacín y el tomate y las espinacas.
- Aparte hervir un litro de agua o si se prefiere caldo vegetal. 
- Añadir al sofrito el arroz y remover para que se mezclen todos los sabores.
- Salpimentar a gusto y añadir el colorante.
- Añadir el agua o caldo poco a poco para que lo absorba el arroz.
- Cocer durante +/- 20 min. y dorar finalmente en el grill del horno. 
- Decorar con los espárragos, limón y perejil.

Buen provecho, 
Alca / Nalida

No hay comentarios:

Publicar un comentario