Ingredients per a 4 persones:
4 cassoletes de pasta de full
4 rodanxes de sobrassada fines
1 grapadet de pinyons
2 cullerades de mel de taronja
Elaboració:
- Torrar en una paella els pinyons i reservar.
- Torrar a foc molt lent la sobrassada amb la mel.
- Pinzellar les vores de les pastes amb el suc de la sobrasada.
- Servir a temperatura ambient.
- Servir a temperatura ambient.
- Omplir les bases de pasta amb la sobrassada i incorporar els pinyons per sobre.
Observació:
- Es poden substituir els pinyons per ametlles picades, sèsam blanc o negre torrat.
- Acompanyar amb un vi rosat fresquet.
Bon profit,
Alca / Nalida
******************************
Ingredientes para 4 personas:
4 tartaletas de hojaldre
4 rodajas de sobrasada finas
1 puñadito de piñones
2 cucharadas de miel de naranja
Elaboració:
- Tostar en una sartén los piñones y reservar.
- Tostar a fuego muy lento la sobrasada con la miel.
- Pincelar los bordes de las pastas con el jugo de la sobrasada.
- Servir a temperatura ambiente.
- Servir a temperatura ambiente.
- Rellenar las bases de pasta con la sobrasada e incorporar los piñones por encima.
Observación:
- Se pueden sustituir los piñones por almendras picadas, sésamo blanco o negro tostado.
- Acompañar con un vino rosado fresquito
Buen provecho,
Alca / Nalida
No hay comentarios:
Publicar un comentario