Ingredients per a 6 persones:
Massa:
- 500 gr de farina de rebosteria.
- 250 cc. d'aigua temperada
- 20 gr. de llevat de forner
- 1 mica de sal i farigola.
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
Farciment:
- 3 pebrots vermells, 2 verds mitjans
- 1 pebre picant verd
- 250 gr. de xampinyons
- 3 tomàquets de ramellet
- Julivert, 2 alls, sal i oli d´oliva
- Elaboració:
- Posar en un bol l'aigua temperada amb el llevat, la sal, la farigola i l'oli, incorporant a poc a poc la farina.
- Fer la massa fins que quedi compacta i deixar reposar + / - 20 min a temperatura ambient tapada amb un drap.
- Mentrestant rentar la resta d'ingredients i tallar els pebrots per separat a quadrets petits.
- Laminar els xampinyons i els tomàquets prèviament pelats.
- Escalfar el forn a 220 º C.
- Folrar una safata gran rodona de paper per coure antiadherent i estendre la massa fent les vores una mica més alts.
- Incorporar per separat els pebrots donant forma i color a la base.
- Incorporar els xampinyons i el tomàquet.
- Picar els alls i el julivert juntament amb sal i oli i ruixar la resta d'ingredients.
- Baixar la temperatura del forn a 160 º C i coure durant + / - 30 min.
Observació:
- Emplateu els triangles tebis juntament amb uns raïms sense llavors molt fresquetes.
Bon profit,
Alca / Nalida
Ingredientes para 6 personas:
Masa:
- 500 gr de harina de repostería.
- 250 cc. de agua templada
- 20 gr. de levadura de panadero
- 1 pizca de sal y tomillo.
- 2 cucharadas soperas de aceite de oliva
Relleno:
- 3 pimientos rojos y 2 verdes medianos
- 1 pimiento picante verde
- 250 gr. de champiñones
- 3 tomates de ramallet
- Perejil, 2 ajos, sal y aceite de oliva
- Elaboración:
- Poner en un bol la agua templada con la levadura, la sal, el tomillo y el aceite , incorporando poco a poco la harina .
- Hacer la masa hasta que quede compacta y dejar reposar +/- 20 min a temperatura ambiente tapada con un trapo.
- Mientras tanto lavar el resto de ingredientes y cortar los pimientos por separado a cuadritos pequeños.
- Láminar los champiñones y los tomates previamente pelados.
- Calentar el horno a 220ºC.
- Forrar una bandeja grande redonda de papel para hornear antiadherente y extender la masa haciendo los bordes un poquito más altos.
- Incorporar por separado los pimientos dando forma y color a la base.
- Incorporar los champiñones y el tomate.
- Machacar los ajos y el perejil junto con sal y aceite y rociar el resto de ingredientes.
- Bajar la temperatura del horno a 160ºC y hornear durante +/- 30 min.
Observación:
- Emplatar los triangulos tibios junto con unas uvas sin pepitas muy fresquitas.
Buen provecho,
Alca / Nalida
No hay comentarios:
Publicar un comentario