jueves, 11 de octubre de 2012

Mossegades de piquillo i marisc / Mordiscos de piquillo y marisco

Mossegades de piquillo i marisc ( Sa Cuina de Na Lida )

Ingredients:
2 masses de pasta quebrada
1 pot de pebres del piquillo
4 tomàquets de ramellet
1 paquet de barretes de surimi
1 llauna de tonyina al natural
1 ou mitjà, sèsam
1 ceba mitjana, julivert
Oli d'oliva i pebre mòlt i sal.



Elaboració:
- Tallar en juliana la ceba, els pebres.
- Tallar a rodanxes els tomàquets i el surimi.
- Barrejar aquests ingredients amb la tonyina i el julivert picat.
- Salpebreu la mescla i amanir amb l'oli.
- Preescalfeu el forn a 220 º C.
- Folrar la safata amb el paper forn antiadherent.
- Posar una massa de base i estendre tots els ingredients.
- Tapar amb l'altra massa pinzellada amb l'ou batut i empolvorar sèsam per sobre.
- Incorporar al forn baixant la temperatura a 160 º C durant + / - 20 min.

Emplatat:
- Servir puntes o quadrets com aperitiu fred acompanyat de banderilles.

Bon profit
Alca / Nalida


                                               *****************************



Mossegades de piquillo i marisc ( Sa Cuina de Na Lida )
Ingredientes: 
2 masas de pasta quebrada
1 bote de pimientos del piquillo
4 tomates de ramillete
1 paquete de barritas de surimi
1 lata de atún al natural
1 huevo mediano, sésamo
1 cebolla mediana , perejil
Aceite de oliva y pimienta molida y sal.





Elaboración:
- Cortar en juliana la cebolla, los pimientos.
- Cortar a rodajas los tomates y el surimi.
- Mezclar estos ingredientes con el atún y el perejil picado.
- Salpimentar la mezcla y aliñar con el aceite.
- Precalentar el horno a 220 º C.
- Forrar la bandeja con el papel horno antiadherente.
- Poner una masa de base y extender todos los ingredientes.
- Tapar con la otra masa pincelada con el huevo batido y espolvorear sésamo por encima.
- Incorporar en el horno bajando la temperatura a 160ºC durante +/- 20 min.

Emplatado:
- Servir a puntas o a cuadritos como aperitivo frío acompañado de banderillas.

Buen provecho
Alca / Nalida


No hay comentarios:

Publicar un comentario