Broqueta Agredolça ( Sa Cuina de Na Lida ) |
Ingredients per a 4 persones:
1 pit de indiot
1 pebre vermell
Pinya natural i mango
Salsa de soia
Pebre mòlt blanc
Amanides variades
Julivert, formatge crema
Oli d'oliva
Elaboració:
- Tallar a daus el pit i marinar amb la salsa de soia i refrigerar.
- Tallar a daus la pinya, el mango i pebre.
- Tallar la resta de mango a grills.
- Muntar la broquetes alternant les peces de fruita i verdura amb la carn
prèviament empolvorada amb el pebre.
- I als costats de la broqueta incorporar els grills de mango.
- Escalfar el forn a 180 º C
- Embolicar les broquetes amb paper de forn i després amb el de alumini
i portar a la graella del forn durant + / - 10 min.
Emplatat:
- Muntar el plat amb les amanides variades amanides amb el suc de les broquetes
i un raig d'oli.
- Afegir el formatge, el julivert picat i els grills de mango.
Bon profit,
Alca / Nalida
*****************
Broqueta Agredolça ( Sa Cuina de Na Lida ) |
1 pechuga de pavo
1 pimiento rojo
Piña natural y mango
Salsa de soja
Pimienta molida blanca
Ensaladas variadas
Perejil, queso crema
Aceite de oliva
Elaboración:
- Cortar a dados la pechuga y marinar con la salsa de soja y refrigerar.
- Cortar a dados la piña, el mango y pimiento.
- Cortar el resto de mango a gajos.
- Montar la brochetas alternando la piezas de fruta y verdura con la carne previamente
espolvoreada con la pimienta.
- Y a los lados de la brocheta incorporar los gajos de mango.
- Calentar el horno a 180ºC
- Envolver las brochetas con papel de horno y despues con el de aluminio
y llevar a la parrilla del horno durante +/- 10 min.
Emplatado:
- Montar el plato con las ensaladas variadas aliñadas con el jugo de las brochetas y
un chorrito de aceite.
- Añadir el queso, el perejil picado y los gajos de mango.
Buen provecho,
Alca / Nalida
No hay comentarios:
Publicar un comentario