Ingredients per 4 persones :
2 Alberginies
2 Carbassons
2 pebres vermells
2 pebres verds
1 cabeça d´alls
3 fulles de llorer
1 poquet de sal
1/2 kg. de patates novelles
1/2 kg de tomàtigues
Oli d´oliva, sal i sucre
Elaboració :
- Rentar totes verdures i tallarles a rodanxes.
- Possar les rodanxes de les alberginies salades apart per amollar l´àcidessa
- Fregir dins una paella per aquest ordre ( patates, carbassons, alberginies, el pebres juntament amb la mitad dels alls)
- Es tenen que anar possant amb el mateix ordre que anam fregint.
- Preparar les tomàtigues pelades a trossets petits.
- Despres possar dins una paella apart uns alls tallats per la mitad amb un poquet d´oli i seguidament incorporar les fulles de llorer per aromatitzar l´oli i possar les tomàtigues amb un poquet de sal i si desitja un poquet de sucre per llevar l´àcidessa.
- Aquest plat es pot servir calent o fred .
- Pot esser l´acompanyament perfecta de carn , peix o ous.
Bon profit
Alca / Nalida
No hay comentarios:
Publicar un comentario