domingo, 12 de agosto de 2012

Carbassons Farcits de Rap / Calabacines Rellenos de Rape



* Ingredients per a 4 persones:
- 4 carbassons i 8 xampinyons
- 1 ceba mitjana i 2 alls
- 250 gr. de formatge en crema
- 400 gr. de rap i surimi
- 1 manat de julivert
- 1 nou  per carbassò de mantega
- 1 mica de pebre blanc, sal i nou noscada
- 1 poc de salsa de tomàquet
- 2 rodanxes de pinya natural


* Elaboració:
- Rentar i tallar per la meitat els carbassons, bullir 5 minuts en aigua salada.
- Escórrer i buidar les barquetes i reservar.
- Col · locar en una safata folrada de paper de forn.
- Preparar la ceba picada, all, julivert i la pinya
- Tallar a trossets  el rap i marinar amb la mantega a temperatura ambient, la sal, la nou noscada i el pebre.
- Barrejar tots els ingredients amb el formatge en crema i repartir dins les barquetes.
- Decorar amb surimi tallat a bastonets i el xampinyons banyats amb la mantega i sal.
- Omplir la safata amb les barquetes i els xampinyons.
- Escampar-hi pa ratllat.
- Enfornar a foc 160 º C +/-  20 min.
- Servir amb salsa de tomàquet, els xampinyons i un ramet de julivert.




                                                   ***********************

* Ingredientes para 4 personas:
- 4 calabacines y 8 champiñones
- 1 cebolla mediana y 2 ajos
- 250 gr. de queso en crema
- 400 gr. de rape y surimi
- 1 ramillete de perejil
- 1 nuez de mantequilla
- 1 pizca de pimienta blanca, sal y nuez moscada
- 1 poco de salsa de tomate
- 2  rodajas de piña natural

* Elaboración: 
- Lavar y cortar por la mitad los calabacines y hervirlos 5 minutos en agua salada.
- Escurrirlos y vaciar las barquitas  y reservar.
- Colocarlas en una bandeja forrada de papel de horno.
- Picar la cebolla,  el ajo, perejil y la piña.
- Cortar a trocitos el rape marinar  con la mantequilla a temperatura ambiente ,la sal, la nuez noscada y la pimienta.
- Mezclar todos los ingredientes  con  el queso en crema y repartir en  las barquitas.
- Decorar con surimi cortado a palitos y los champiñones enteros bañados con mantequilla y sal.
- Rellenar la bandeja con las barquitas y los champiñones.
- Espolvorear todo con pan rallado.
- Hornear a fuego 160ºC +/- 20 min.
- Servir con salsa de tomate, los champiñones y ramillete de perejil.

Buen provecho.
Alca / Nalida

No hay comentarios:

Publicar un comentario