
Ingredients per 14 tapes:
- 14 tartaletes
- 1 llomet de salmó
- 14 tàpares en vinagre
- 8 fulls de cibulet
- 1 terrina de formatge en crema descremat
- 1/2 de ceba blanca o morada petita
- 1 raig petit de vinagre i sal gruixada
Elaboració:
- Escaldar el salmó amb aigua salada , teure els fulls i deixar refredar.
- Picar la ceba molt petitona y deixar reposar amb vinagre i sal dins el congelador.
- Picau les tàpares , 4 fulls de cibulet i afegiu-los al formatge amb el salmó i la ceba escorreguda.
- Barrejau-ho tot molt bé amb ajuda d´una espàtula per no trencar el salmó.
- Reservar a la nevera.
- Preparar la safata amb les tartaletes i omplirles màxim 15 minuts abans de servir.
- Adornau-les amb uns trossets de cibulets.
Bon profit.
Alca / Nalida
**********************************************************
Ingredientes para 14 tapas:
- 14 tartaletas
- 1 lomito de salmón
- 14 alcaparras en vinagre
- 8 hojas de cebollino
- 1 tarrina de queso en crema desnatado
- 1/2 cebolla blanca o morada pequeña
- 1 chorro pequeño de vinagre y sal gruesa
Elaboración:
- Escaldar el salmón en agua salada y sacar los gajos y dejar enfriar.
- Picar la cebolla muy pequeña y dejar reposar con vinagre y sal en el congelador.
- Picar la cebolla muy pequeña y dejar reposar con vinagre y sal en el congelador.
- Picar las alcaparras , 4 hojas de cebollino y añadir al queso con el salmón y la cebolla escurrida.
- Mezclar todo muy bien con ayuda de una espátula para no romper el salmón.
- Reservar en la nevera.
- Preparar la bandeja con las tartaletas y rellenarlas máximo 15 minutos antes de servir.
- Adornar con unos trocitos de cebollino.
Buen provecho.
Alca / Nalida
No hay comentarios:
Publicar un comentario