* Ingredients per a 4 persones:
- 4 carbassons
- 1 ceba mitjana i 2 alls
- 250 gr. de formatge en crema
- 400 gr. de lluç
- 1 manat de julivert i d´alfàbrefa
- 1 raig d'oli d'oliva verjo
- 1 poquet pebre blanc i pebre bord i sal
- 1 poquet de salsa de tomàquet
- 4 patates petites bullides
- 1 poquet de pa ratllat
Elaboració:
- Rentar i tallar per la meitat els carbassons, bullir 5 minuts en aigua salada.
- Escórrer i buidar les barquetes i reservar.
- Emprar la mateixa aigua per bullir les patates amb la peladura.
- Preparar la ceba picada, all, julivert i la popa del carbassò.
- Marinar el lluç amb l'oli, sal i el pebre vermell dolç o picant segons preferència.
- Barrejar tots els ingredients i posar el formatge en crema a la base de les barquetes i tot seguit la barreja amb la resta d'ingredients.
- Salpebrar i posar una nou de formatge a sobre i empolvoreu pa ratllat per damunt.
- Enfornar a foc 180 º C. uns 20 min.
- Servir amb salsa de tomàquet, alfàbrega y la patata partida amb la pell.
Bon profit.
Alca / Nalida
*******************************
* Ingredientes para 4 personas:
- 4 calabacines
- 1 cebolla mediana y 2 ajos
- 250 gr. de queso en crema
- 400 gr. de merluza
- 1 ramillete de perejil y albahaca
- 1 poquito de aceite de oliva
- 1 pizca de pimienta blanca y pimentón ( dulce o picante )
- 1 poquet de sal
- 1 poquito de salsa de tomate
- 4 patatas pequeñas hervidas
- 1 poquito de pan rallado
* Elaboración:
- Lavar y cortar por la mitad los calabacines, y hervirlos durante 5 minutos en agua salada.
- Escurrirlos y vaciar las barquitas y resevar la pulpa.
- Preparar la cebolla picada, ajo, perejil y la pulpa del calabacín.
- Marinar la merluza con el aceite, sal y el pimentón dulce o picante segun preferencia.
- Mezclar todos los ingredientes y poner el queso en crema en la base de las barquitas y seguidamente la mezcla con el resto de ingredientes.
- Salpimentar y poner una nuez de queso encima y espolvorear por encima pan rallado.
- Hornear a fuego 180ºC unos 20 min.
- Servir con salsa de tomate y albahaca y la patata partida con la piel
Buen provecho.
Alca / Nalida
No hay comentarios:
Publicar un comentario