viernes, 17 de agosto de 2012

Albergínies Farcides de carn / Berenjenas rellenas de carne




Ingredients per 4 persones:
4 albergínies . 4 tomàquets de ramallet
1 ceba mitjana , 4 alls ,
 2 pebrots vermells i 1 verd
1 barreja d'herbes aromàtiques (julivert, marduix i farigola).
400 gr. de carn picada de porc
2 ous mitjans
Sal i pebre mòlt
Oli d'oliva  i pa ratllat

Elaboració del farcit:
- Rentar i partir les albergínies per la meitat al llarg i fer-li uns talls transversals.
- Posar-los en una olla amb aigua salada i una branca de farigola durant 10 minuts.
- Escórrer i buidar quedant així les barquetes per omplir.
- Preparar la ceba, julivert i el marduix picada fina.
- Barrejar la picada en un recipient amb la carn picada i la polpa de l'albergínia.
- Salpebrar i afegir els ous perquè lligui.
- Preparar una safata amb paper de forn i col · locar les barquetes.
- Omplir i escampar el pa ratllat i coure al forn + / - 20 min a 180 º C.

Elaboració de la guarnició:
- Rentar i tallar els pebrots a tires.
- Tallar els alls per la meitat.
- Trossejar a grills els tomàquets pelats.
- Posar una paella amb oli d'oliva i afegir els alls, seguits de les tires de pebrot.
- Salpebrar i afegir una branca de farigola i els tomàquets.
- Deixar que tots els sucs es barregin i quedin els ingredients sencers.

Bon profit
Alca / Nalida


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Ingredientes para 4 personas:
4 berenjenas - 4 tomates de ramallet
1 cebolla mediana- 4 ajos -2 pimientos rojos y 1 verde
1 mezcla de hierbas aromáticas ( perejil, mejorana y tomillo).
400 gr. de carne picada de cerdo
2 huevos medianos
Sal y pimienta molida
Aceite de oliva y pan rallado
50 gr. de pan rallado

Elaboración del relleno:
- Lavar y partir las berenjenas por la mitad a lo largo y hacerle unos cortes transversales. 
- Ponerlos en una olla con agua salada y una rama de tomillo durante 10 minutos.
- Escurrirlos y vaciarlos quedando así las barquitas para rellenar.
- Preparar la cebolla, perejil y la mejorana picada fina.
- Mezclar la picada en un recipiente con la carne picada y la pulpa de la berenjena.
- Salpimentar y añadir los huevos para que ligue.
- Preparar una bandeja con papel de horno y colocar las barquitas.
-  Rellenarlas y espolvorear con el pan rallado y hornear +/- 20 min a 180ºC.

Guarnición:
- Lavar y cortar los pimientos en tiras. 
- Cortar los ajos por la mitad.
- Trocear a gajos los tomates pelados.
- Poner una sarten con aceite de oliva y añadir los ajos, seguidos de las tiras de pimiento. 
- Salpimentar y añadir  una rama de tomillo y los tomates.
- Dejar que todos los jugos se mezclen y queden los ingredientes enteros.

Buen provecho 
Alca / Nalida


2 comentarios:

  1. La verdad, que estan muy buenas las merenjenas. Un besito.

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    1. Me alegro que disfrutaras de ellas, tanto al realizarlas como degustandolas. Un saludo. Alca-Nalida.

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