domingo, 19 de agosto de 2012
Macarrons amb salmó i alfàbrega / Macarrones con salmón y albahaca
Ingredients per a 4 persones:
1/2 espina i cap de salmó.
2 lloms de salmó.
1 ceba mitjana i 2 alls.
4 tomàquets mitjans.
1 pebrot vermell.
1 brot d'alfàbrega.
1 pols de pebre i sal gruixuda.
1 nou de mantega.
200 gr. de macarrons
Elaboració:
- Treure els lloms de salmó i reservar.
- Amb part de l'espina i cap realitzarem un brou amb un full d'alfàbrega i sal.
- Tallarem la ceba finament en juliana i els alls.
- Escaldar els tomàquets i el pebre en el mateix brou.
- Pelar i passar pel turmix, tamisar amb un colador fi perquè no quedin restes de llavors.
- Preparar una paella amb una nou de mantega .
- Sofregir els alls i la ceba perquè es confitin a foc lent amb una mica de sal.
- Afegir el tamisat i afegir una mica de brou.
- Afegir el llom i donar-li volta i volta dins la salsa.
- Bullir al dente els macarrons al brou.
- Escórrer els macarrons, afegir la salsa i el salmó a grills.
- Espolvorear pebre recent mòlt i l'alfàbrega picada.
Bon profit.
Alca / Nalida
**********************************
Ingredientes para 4 personas:
1/2 espina y cabeza de salmón.
2 lomos de salmón.
1 cebolla mediana y 2 ajos.
4 tomates medianos.
1 pimiento rojo.
1 brote de albahaca.
1 poquito de pimienta y sal gruesa.
1 nuez de mantequilla.
200 gr. de macarrones
Elaboración:
- Sacar los lomos de salmón y reservar.
- Con parte de la espina y cabeza realizaremos un caldo con una hoja de albahaca y sal.
- Cortaremos la cebolla finamente en juliana y los ajos.
- Escaldar los tomates y el pimiento en el mismo caldo .
- Pelar y pasar por el turmix, tamizar con un colador fino para que no queden restos de pepitas.
- Preparar una sartén con una nuez de mantequilla.
- Sofreír los ajos y la cebolla para que se confiten a fuego lento con un poquito de sal.
- Añadir el tamizado y agregar un poquito de caldo .
- Añadir el lomo darle vuelta y vuelta dentro de la misma salsa.
- Hervir al dente los macarrones en el caldo.
- Escurrir los macarrones, añadir la salsa y el salmón a gajos .
- Espolvorear pimienta recién molida y la albahaca picada .
Buen provecho.
Alca / Nalida
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario