- Ingredients per a 4 persones:
8 talls de porcella
1/2 kg. de patató
2 pastanagues grans
1 llimona, julivert i romaní
1 copeta de brandi
Sal i pebre
Oli d'oliva
Elaboració:
- Folrar una safata amb paper de forn, col · locar la porcella salpebrada i pincelarla per la pell amb oli d'oliva aromatitzat amb romaní.
- Coure al forn a foc fort 220 º C uns 15 min i després baixar la temperatura a 180 º C fins que quedi daurada per ambdues parts.
- Posar una olla amb aigua, un brot de romaní, sal i posar les patates amb la seva pell.
- Bullir + / - 15 min. escórrer-les i pelar-les.
- Fregir-les en una paella fins que estiguin daurades.
- Tallar transversalment les pastanagues i fregir.
Vinagreta:
- Picar l'all i el julivert, afegir el suc de la llimona , el brandi i un poquet d´oli .
Presentació:
- Preparar una safata de terra i col.locar els talls de porcella amb les patatetes, pastanagues i pinzellar tot amb la vinagreta.
- Enfornar 5 min. perquè es barregin tots els sucs.
Bon profit
Alca / Nalida
*********************************
- Ingredientes para 4 personas:
8 cortes de lechona
1/2 kg. de patatitas
2 zanahorias grandes
1 limón, perejil y romero
1 copita de brandy
Sal y pimienta
Aceite de oliva
Elaboración:
- Forrar una bandeja con papel de horno, colocar la lechona salpimentada y pincelarla por la piel con aceite de oliva aromatizado con romero.
- Hornear a fuego fuerte 220ºC unos 15 min y luego bajar la temperatura a 180ºC hasta que este dorada por ambas parte.
- Poner una olla con agua ,un brote de romero, sal y poner las patatitas con su piel .
- Hervir +/- 15 min. escurrirlas y pelarlas.
- Freírlas en una sarten hasta que esten doradas.
- Cortar transversalmente las zanahorias y freír.
Aderezo:
- Picar el ajo y el perejil, añadir el zumo del limón , el brandy y un poquito de aceite.
Presentación :
- Preparar una bandeja de tierra y colocar los cortes de lechona con las patatitas, zanahorias y pincelar todo con el aderezo.
- Hornear 5 min. para que se mezclen todos los jugos.
Buen provecho
Alca / Nalida
No hay comentarios:
Publicar un comentario