lunes, 23 de julio de 2012

Figues, Formatge i Cuixot / Higos, queso y Jamon Serrano




Figues farcides de formatge i cuixot .

Ingredients:
Formatge mahones
Figues flors o coll d´dama
Cuixot salat


Elaboració: 
Obrir les figues fent una creu i farcir-les
amb el formatge  , i despres enrevoltar-les
amb el cuixot.

Enfornar a una safata forrada de paper de
forn , +/- 10 min. 180 ºC

Servir-les damunt unes fulles de la mateixa figuera.
Bon profit.
Alca

Higos rellenos de queso y jamon serrano.

Ingredientes:
Queso mahones
Higos ( flors o coll de dama)
Jamón serrano

 Elaboración:
Abrir los higos en forma de cruz i rellenarlas
con el queso  y envolverlas con el jamon serrano.

Poner al horno en una bandeja forrada de papel
de horno , +/- 10 min 180 ºC

Servirlas encima de unas hojas de la propia higuera.
Buen provecho.
Alca

8 comentarios:

  1. Tiene muy buena pinta, lo hare esta noche y ya te contare que tal

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  2. Aixo te molt bona pinta,fa mangera.

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  3. SE ME HACE LA BOCA AGUA,ME ENCANTAN LOS HIGOS Y LOS SABORES AGRIDULCES

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  4. Crec que seria necesari indica cuant es sa temporade que se poren fe aquest menjar. Moltes gracies.

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  5. hola marga,he visto el menú,no comó jamón serrano.al puesto del jamón puestaré cordero o vaca,no sé si séra lo mismo sabor o no.

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  6. hola somos merche y carmen eso tienen una buena pinta

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  7. NO SABES EL HAMBRE QUE ME ENTRO CUANDO VI TU RESETONNNNNNB.........

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  8. Hola bloggers:

    Gràcies per tot el suport d´agraïment d´aquesta recepta.
    Com a variant del pernil serrà els indico que poden realitzar-se amb la part magra de la vedella tallada finament.

    Gracias por todo el soporte de agradecimiento sobre esta receta.
    Como variante del jamon serrano les indico que pueden realizarse con la parte magra de la ternera cortada finamente.

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