lunes, 23 de julio de 2012
Figues, Formatge i Cuixot / Higos, queso y Jamon Serrano
Figues farcides de formatge i cuixot .
Ingredients:
Formatge mahones
Figues flors o coll d´dama
Cuixot salat
Elaboració:
Obrir les figues fent una creu i farcir-les
amb el formatge , i despres enrevoltar-les
amb el cuixot.
Enfornar a una safata forrada de paper de
forn , +/- 10 min. 180 ºC
Servir-les damunt unes fulles de la mateixa figuera.
Bon profit.
Alca
Higos rellenos de queso y jamon serrano.
Ingredientes:
Queso mahones
Higos ( flors o coll de dama)
Jamón serrano
Elaboración:
Abrir los higos en forma de cruz i rellenarlas
con el queso y envolverlas con el jamon serrano.
Poner al horno en una bandeja forrada de papel
de horno , +/- 10 min 180 ºC
Servirlas encima de unas hojas de la propia higuera.
Buen provecho.
Alca
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Tiene muy buena pinta, lo hare esta noche y ya te contare que tal
ResponderEliminarAixo te molt bona pinta,fa mangera.
ResponderEliminarSE ME HACE LA BOCA AGUA,ME ENCANTAN LOS HIGOS Y LOS SABORES AGRIDULCES
ResponderEliminarCrec que seria necesari indica cuant es sa temporade que se poren fe aquest menjar. Moltes gracies.
ResponderEliminarhola marga,he visto el menú,no comó jamón serrano.al puesto del jamón puestaré cordero o vaca,no sé si séra lo mismo sabor o no.
ResponderEliminarhola somos merche y carmen eso tienen una buena pinta
ResponderEliminarNO SABES EL HAMBRE QUE ME ENTRO CUANDO VI TU RESETONNNNNNB.........
ResponderEliminarHola bloggers:
ResponderEliminarGràcies per tot el suport d´agraïment d´aquesta recepta.
Com a variant del pernil serrà els indico que poden realitzar-se amb la part magra de la vedella tallada finament.
Gracias por todo el soporte de agradecimiento sobre esta receta.
Como variante del jamon serrano les indico que pueden realizarse con la parte magra de la ternera cortada finamente.