![]() |
Coca de Verdures ( Sa Cuina de Na Lida ) |
Pasta:
- 200 cc d’aigua
- 50 cc d’oli d’oliva verge extra
- 1/2 pastilla de llevadura de forner
- 400 g de farina
- sal i orenga
Farcit
- ceba
- tomàtiga
- pebre verd i vermell
- carbassó
- puntes d’espàrrecs
- sal, pebre bó, orenga i oli oliva verjo.
Preparació:
1. El primer de tot farem la pasta. barrejau bé tots els ingredients a mà. Deixau reposar la massa uns minuts.
2. Mentrestant, pelau totes les verdures i tallau-les a rodanxes finetes amb una mandolina o a mà. Ruixau-les amb una mica d’oli i orenga, i salpebrau-les.
3. Esteneu la massa molt fina. (Si voleu, podeu fer directament les racions individuals, o bé tallar la coca una vegada feta).
4. Posau a sobre de la massa i ben repartit la ceba, la tomàtiga, els pebres, el carbassó i les puntes d’espàrrecs.
5. Introduïu la coca en el forn preescalfat a 180 º fins que estigui daurada, aprox.uns 20 minuts.
*********************************
Pasta
-200 cc de agua
- 50 cc de aceite oliva virgen extra
- 1/2 pastilla de levadura de panadero
- 400 gr. de harina
- sal y orégano
Relleno: -
- Cebolla
- Tomates
- Pimientos rojos y verdes
- Calabacín
- Puntas de esparrágos
- Sal, pimienta negra, orégano y aceite de oliva virgen.
Preparación:
1. Primero elaborar la masa. Mezclar bien todos los ingredientes a mano. Dejarla reposar un minutos.
2. Mientrastanto, pelar las verduras y cortarlas a rodajas finas con una mandolina o a mano.
3. Estender la masa finamente ( se puede hacer indivual o entera. )
4. Pon sobre la masa por capas la cebolla, el tomate , los pimientos , el calabacín y las puntas.
5. introducir la coca en el horno previamente caliente a 180 ºC hasta que este dorada, aprox. 20 min.
No hay comentarios:
Publicar un comentario