miércoles, 25 de julio de 2012

Taronges Aromatitzades / Naranjas Aromátizadas


NA


Ingredients:

 - 4-2  taronges mitjanes
- 1 llimona ( suc )
- Edulcorant   o sucre moreno
- Licor de taronga  ( a gust )
- Hierbas aromáticas
- Rama de canela







Elaboració: 

 Rentar les taronges i llevar les tapes i buidar les taronges sense rompre la closca.
Congelar-les. Pelar els trossos de la taronges, afegir-hi la popa de altres dues taronges 
i possar-ho a un bol per triturar juntament amb el suc de la llimona, el sucre fins tenir-ho fi.

Colar-lo i posar-lo al congelador aproximadament unes 4 hores. Remenar amb 
una forqueta varies vegades per fer-ho escames. Al moment de servir , omplir les cloques 
congelades d´aquest granitzat i posar el licor. Tapar-les i decorar amb les clovelles de taronja,
i menta fresa o herbasana.


Ingredientes: 

- 4- 2 naranjas medianas
- 1 limón ( zumo )
- Edulcorante o zumo moreno
- Licor de naranja  ( al gusto )
- Hierbas aromáticas
- Rama de canela

Elaboración: 

Lavar las naranjas y quitar las tapas, vaciarlas sin romper la cáscara.
Congelar. Pelar los trozos de naranjas, añadir la pulpa de las otras dos 
y ponerlas en un bol para triturarlas junto con el zumo de limón, el azúcar hasta
tener la mezcla fina.

Colar la mezcla y ponerla en el congelador aproximadamente unas 4 horas. Remover
con un tenedor para que queden escamas. En el  momento de servir, rellenar las cáscaras
congeladas con el granizado y poner el licor. Tapar y decorar con las tapas de la naranja 
con la menta fresca o hierbabuena , cáscaras de naranja y la rama de canela.

 






No hay comentarios:

Publicar un comentario