
Ingredients:
- 4-2 taronges mitjanes
- 1 llimona ( suc )
- Edulcorant o sucre moreno
- Licor de taronga ( a gust )
- Hierbas aromáticas
- Rama de canela
Elaboració:
Rentar les taronges i llevar les tapes i buidar les taronges sense rompre la closca.
Congelar-les. Pelar els trossos de la taronges, afegir-hi la popa de altres dues taronges
i possar-ho a un bol per triturar juntament amb el suc de la llimona, el sucre fins tenir-ho fi.
Colar-lo i posar-lo al congelador aproximadament unes 4 hores. Remenar amb
una forqueta varies vegades per fer-ho escames. Al moment de servir , omplir les cloques
congelades d´aquest granitzat i posar el licor. Tapar-les i decorar amb les clovelles de taronja,
i menta fresa o herbasana.
Ingredientes:
- 4- 2 naranjas medianas
- 1 limón ( zumo )
- Edulcorante o zumo moreno
- Licor de naranja ( al gusto )
- Hierbas aromáticas
- Rama de canela
Elaboración:
Lavar las naranjas y quitar las tapas, vaciarlas sin romper la cáscara.
Congelar. Pelar los trozos de naranjas, añadir la pulpa de las otras dos
y ponerlas en un bol para triturarlas junto con el zumo de limón, el azúcar hasta
tener la mezcla fina.
Colar la mezcla y ponerla en el congelador aproximadamente unas 4 horas. Remover
con un tenedor para que queden escamas. En el momento de servir, rellenar las cáscaras
congeladas con el granizado y poner el licor. Tapar y decorar con las tapas de la naranja
con la menta fresca o hierbabuena , cáscaras de naranja y la rama de canela.
No hay comentarios:
Publicar un comentario