martes, 24 de julio de 2012

Truita Farcida / Tortilla Rellena

Truita Farcida de Sobrasada i formatge ( Sa Cuina de Na Lida )



Ingredients:
-    1 kg de patates
-    8 ous
-    6 talls fins de formatge brie
-    6 rodanxes de tomàtigues
-    2 fulls de lletuga
-    100 g de sobrassada de porc negre
-    oli d’oliva
-    sal y pebre bó / olives negres o verdes








PREPARACIÓ:  
 
1.    Pelau i rentau les patates. Tallau-les en làmines fines.
2.    Les fregiu en una paella amb oli d’oliva, les escorreu, i les anau afegint a un bol on haureu batut els vuit ous amb una mica de sal.
3.    Mesclau bé els dos ingredients, i quallau la truita a foc mig, primer d’una banda i després de l’altre.
4.    La deixau temperar perquè assenti una mica i l'obriu per la meitat.
5.    Ompliu la part inferior amb sobrassada, a sobre el formatge, després la tomàtiga i 
finalment els fulls de lletuga.
6.    Tapau amb compte amb l’altra meitat i feu els bocins que trobeu necessaris per a l’ocasió
7.    Decorar amb les olives y enciam per damunt. 



                                                                                                                                   


Ingredientes:
- 1 kg. de patatas
- 8 huevos
- 6 rodajas de queso brie
- 6 rodajas de tomate
- 2 hojas le chuga
-100 gr de sobrasada de cerdo negro
- aceite de oliva
- sal y pimienta molida / aceitunas negras o verdes

Elaboración:
1- Pelar y lavar las patatas. Cortarlas en láminas finas.
2- Freír en una sarten con aceite de oliva, escurrirlas y añadirlas al bol, donde anteriormente habremos batido los huevos con la sal y la pimienta.
3- Mezclar bien los ingredientes  y cuajar en la sartén por ambas partes.
4- Dejar reposar un rato y partirlas por la mitad.
5- Rellenarlas en la parte inferior con la sobrasada , el queso , el tomate y finalmente las hojas de lechuga.
6. Taparla con cuidado con la otra mitad y trocear a gusto dependiendo de la ocasión.
7- Decorar con las aceitunas y la lechuga por encima.

No hay comentarios:

Publicar un comentario