![]() |
Truita Farcida de Sobrasada i formatge ( Sa Cuina de Na Lida ) |
Ingredients:
- 1 kg de patates
- 8 ous
- 6 talls fins de formatge brie
- 6 rodanxes de tomàtigues
- 2 fulls de lletuga
- 100 g de sobrassada de porc negre
- oli d’oliva
- sal y pebre bó / olives negres o verdes
PREPARACIÓ:
1. Pelau i rentau les patates. Tallau-les en làmines fines.
2. Les fregiu en una paella amb oli d’oliva, les escorreu, i les anau afegint a un bol on haureu batut els vuit ous amb una mica de sal.
3. Mesclau bé els dos ingredients, i quallau la truita a foc mig, primer d’una banda i després de l’altre.
4. La deixau temperar perquè assenti una mica i l'obriu per la meitat.
5. Ompliu la part inferior amb sobrassada, a sobre el formatge, després la tomàtiga i
finalment els fulls de lletuga.
6. Tapau amb compte amb l’altra meitat i feu els bocins que trobeu necessaris per a l’ocasió
6. Tapau amb compte amb l’altra meitat i feu els bocins que trobeu necessaris per a l’ocasió
7. Decorar amb les olives y enciam per damunt.
Ingredientes:
- 1 kg. de patatas
- 8 huevos
- 6 rodajas de queso brie
- 6 rodajas de tomate
- 2 hojas le chuga
-100 gr de sobrasada de cerdo negro
- aceite de oliva
- sal y pimienta molida / aceitunas negras o verdes
Elaboración:
1- Pelar y lavar las patatas. Cortarlas en láminas finas.
2- Freír en una sarten con aceite de oliva, escurrirlas y añadirlas al bol, donde anteriormente habremos batido los huevos con la sal y la pimienta.
3- Mezclar bien los ingredientes y cuajar en la sartén por ambas partes.
4- Dejar reposar un rato y partirlas por la mitad.
5- Rellenarlas en la parte inferior con la sobrasada , el queso , el tomate y finalmente las hojas de lechuga.
6. Taparla con cuidado con la otra mitad y trocear a gusto dependiendo de la ocasión.
7- Decorar con las aceitunas y la lechuga por encima.
No hay comentarios:
Publicar un comentario