lunes, 23 de julio de 2012

Amanida de figues i nous / Ensalada de higos y nueces






Ingredients:
Enciams variats
Figues de temporada
Tomàquets cherry
Nous
Oli d´oliva verjo
Vinagre  ( opcional : aromatitzat de farigola )
Sal i pebre bord dolç.


Elaboració:
Rentar i tallar els enciams.
Obrir les figues . les nous i el tomàquets cherry.
Preparar la vinagreta de l´oli, el vinagre , el pebre dolç i la sal
I regau tots els ingredients amb la barreja


Salutacions,
Alca.


 Ingredientes: 
Lechugas variadas
Higos de temporada
Tomatitos cherry
Nueces
Aceite de oliva virgen
Vinagre ( opcional: aromatizado con tomillo)
Sal y pimentón dulce


Elaboración: 
Lavar i cortar las lechugas.
Partir los higos , las nueces y los tomates cherry.
Preparar la vinagreta con el aceite, vinagre , pimentón dulce y la sal
Regar todos los ingredientes con la mezcla.

Saludos,
Alca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario