
Ingredients per persona:
1 tassonet d´arròs bomba per persona
2 tallades de camaiot o botifarró picant
1/2 ou bullit
1 tallada de formatge de Maò o de cabra.
2 olives negres
1 cullaradeta de salsa de tomàquet
1 cullaradeta de carn picada al gust
1 poquet de safrà, sal i pebre bó.
1 poquet de vi negre ( opcional )
1 poquet de ceba picada i 1 all, julivert
2 tassonets d´aigua per bullir l´arròs
1 raig d´oli d´oliva verjo
Elaboració:
Posar dins l´olla el doble de l´aigua que d´arròs, el vi ,sal i bullir l´arròs bomba.
Mentrestant preparar les tallades del camaiot o botifarró,ou, formatge, olives,
I sofregir amb l´oli verjo per aquest ordre: la ceba,all, carn,
safrà, julivert picat,tomàquet, sal i rajolí de vi negre.
Montar amb un motlle cuadrat o redò els ingredients per capes.
(arròs, sofrit, arròs, camaiot, arròs i l´ou, arròs i el formatge)
Enfornar al grill uns 5 min. i servir desmotllat decorat amb un full
de julivert i olives.
* ** Hola bloggers, aquesta recepta es la mateixa dels meus avis però la presentació
esta adaptada als moments d´avui. Innovació amb els nostres productes de sempre.
Bon profit i a disfrutar juntament amb un vi negre del pla de llevant de les nostra illa.
Alca / Nalida
Ingredientes por persona:
1 vasito de arroz bomba por persona
2 rodajas de camaiot o botifarron picante
1/2 huevo cocido
1 loncha de queso de Mahón o de cabra.
2 aceitunas negras
1 cucharadita de salsa de tomate
1 cucharadita de carne picada al gusto
1 poquito de azafrán, sal y pimienta buena.
1 poquito de vino tinto (opcional)
1 poquito de cebolla picada y ajo, perejil
2 vasitos de agua para hervir el arroz
1 chorrito de aceite de oliva virgen
Elaboración:
Poner en la olla el doble del agua que de arroz, el vino, sal y hervir el arroz bomba.
Mientras tanto preparar las rodajas del camaiot o botifarron, huevo, queso, aceitunas,
Y sofreír con el aceite virgen por este orden: la cebolla, ajo, carne,
el azafrán, perejil picado, tomate, sal y chorrito de vino tinto.
Montar en un molde cuadrado o redondo los ingredientes por capas.
(arroz, sofrito, arroz, camaiot, arroz, el huevo, arroz y el queso)
Hornear al grill unos 5 min. y servir desmoldado decorado con una hoja
de perejil y aceitunas.
*** Hola bloggers, esta receta es la misma de mis abuelos pero la presentación
esta adaptada a los momentos de hoy. Innovación con nuestros productos de siempre.
Buen provecho y a disfrutar junto con un vino tinto de las nuestra islas.
Alca / Nalida
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